Banner2

Kom og vær med 
til en hyggelig juleaften, med alt hvad dertil hører. Vi arrangerer Juleaften for alle i Slagelse Kommune, der har lyst til at holde jul sammen med andre.

Vi sikrer at aftenen forløber efter gode gamle traditioner, med julemiddag, juletræ, sang og dans om træet, julegaver, julelege. Kort sagt god dansk hygge i fællesskab med andre. En stor gruppe af frivillige yder en stor indsats, både med forberedelserne og afviklingen af Juleaften. Slagelse Kommune, det lokale erhvervsliv og flere private sponsorer er med til at sikre at dette arrangement kan gennemføres. 

Julemiddagen bliver fremtryllet af friske råvarer og serveres umidelbart efter tilberedningen.

Hvem:
Der er ingen grund til at sidde alene juleaften, når du kan hygge dig sammen med flere andre. Alle er velkomne: Familier med/uden børn, enlige, unge, ældre, handicappede, rødhårede eller skaldede og også alle jer andre.

Bor du uden for Slagelse Kommune er du også velkommen til at være med.

Hvor:
Det foregår i ”Det røde Pakhus” i Skælskør.
Kom til et festligt dækket julebord og pyntet juletræ.

Det røde Pakhus, med sin unikke belliggenhed og hyggelige lokaler, danner den perfekte ramme om vores julearrangement.

Hvordan:
Vi arrangerer gratis bustransport fra Slagelse og Korsør, for alle der har brug for det. Tidspunkter og opsamlingssteder oplyses senere når alle tilmeldinger er i hus. Så bliver køreplanen udfærdiget og alle får telefonisk besked om stoppested og tidspunkt en uge før juleaften.

Såfremt du selv står for transport, så vær opmærksom på at Taxa og Flextrafik skal bestilles god tid i forvejen, begge veje.

Tilmelding og betaling:
Voksne kr.: 100,00.  Børn gratis

Ring til Annette Hansen, Tlf.: 61 30 77 47, for at få oplyst salgssteder.

Billet-salgssteder:
Bykontoret Skælskør: Algade 11, 4230 Skælskør. Tlf.: 30 36 30 66

Du kan selv tilmelde dig her, når billetsalget åbner i uge 43!

10881709 329086080628467 3734132681876098945 n